Mediáció árlista

A mediációk minden esetben 3 órásak kivéve az iskolai mediációt ami maximum 2 óra.

  •   Családi mediáció

 Sok feszültség fordulhat elő családokon belül akár házastársak, akár szülők, nagyszülők és testvérek között. Gyakori a konfliktus mozaik családokban a családtagok között. Ilyen esetekben szükség lehet mediációra a családtagok közti kommunikáció javítására, újraépítésére az igények és szempontok átláthatóbb tisztázása érdekében.

30.000ft

  • Párkapcsolati/ Házassági mediáció

 A mindennapi életben sok pár küzd kommunikációs problémákkal, vitákkal, amelyek elmérgesedése esetén felmerülhet a kérdés a felekben, hogy együtt vagy külön? Ilyen esetekben segíthet a mediáció tisztázni a vitás helyzeteket, az apró vagy nagyobb konfliktusokat és egy hatékonyabb együttműködést alapozhat meg a felek között a jövőre nézve.

30.000ft

  •   Válási mediáció

 Amennyiben a felek a különválás mellett döntenek a vitamentes megegyezés jegyében érdemes a mediációt segítségül hívni a vitás kérdésekben történő zökkenőmentes megállapodás érdekében

30 000 Ft

 Társasházi mediáció

 A társas együttélés sokszor vitákhoz vezethet a lakókörnyezetben. Ezeket a vitás helyzeteket tudjuk mediáció keretein belül rendezni, mely sokkal célravezetőbb és költséghatékonyabb, mint egy elmérgesedett szomszédi viszony vagy akár peres út.

30 000 Ft

 Iskolai mediáció

 Ha a gyermekeknek problémájuk van az iskolai környezetben vagy a nevelőknek vannak nehézségeik a gyerekekkel vagy akár a szülőkkel, úgy esetben is hasznos a mediáció, melynek során fel tudjuk tárni az iskolai problémák hátterét és hatékonyabb együttműködést tudunk kialakítani a felek között.

30.000 Ft

 Munkahelyi mediáció

 Munkáltató és munkavállaló között felmerülő ügyekben történő vitarendezés.

35 000 Ft

Online mediáció

 Idő és utazás megspórolására és a jelen egészségügyi helyzetben a személyes találkozók lemondásának elkerülése érdekében kényelmes megoldás lehet az online mediáció. A konzultációk ilyen esetben az online térben történnek, a felek csak a megállapodás aláírásán kell, hogy megjelenjenek

25. 000 Ft