Anya- Burnout

Úgy érzed nagyon türelmetlen vagy mostanában a gyerekeddel a környezeteddel és magaddal is? Gyakran vagy fáradt, és a pihenéstől sem érzed magad kipihentebbnek? Sokszor vannak hevesebb érzelmi reakcióid mint régen? Egyedül érzed magad és úgy érzed magadon kívül senkire nem számíthatsz? Gyakran vagy lehangolt és feszült? Sokszor ugyan fizikailag jelen vagy lélekben máshol jársz?

Hallottál már az anya-burnout-ról?

Tévhit, hogy a burnout kizárólag a munkahelyek réme. Legújabb kutatások alátámasztják,hogy kisgyereket nevelők ugyanolyan tüneteket tudnak produkálni, mint a munkahelyi burnoutban szenvedők:

Az édesanyák 30% a Covid-időszakban home-officeban dolgozó gyereket nevelő szülők 90%-a átélt már burnout élethelyzetet.

A burnout nem csak a hétköznapokat teszi nehezebbé és örömtelenebbé,  hosszú távú fennállása a mentális és fizikai egészséget is veszélyezteti. 

Ha felismerjük,hogy anya - burnoutban vagyunk van lehetőségünk változtatni és újra kiegyensúlyozottabb családi életet élni. Tenni azért,hogy újra jobban előtérbe kerüljenek az igényeink és az erőforrásainkra támaszkodva a legjobbat tudjuk kihozni a hétköznapokból.


Kövess minket Facebookon és Instagramon

https://www.facebook.com/groups/597526451788176

Egy anyaközösség, ahol ki merjük mondani azt, hogy az anyaság egy nehéz feladat. Egy csoport ahol nem kell eljátszani a tökéletes anyát, ahol lehetünk fáradtak, lehet elegünk és ennek hangot is merünk adni anélkül, hogy a másiktól lesújtó véleményt vagy bezzeg-anyáskodást kéne meghallgatnunk.

Egy közösség ahol beszélhetünk arról, ha szeretnénk én-időt és egy kis regenerálódást. Beszélhetünk arról is, hogy milyen segítséget vonunk be, mert segítséget kérni nem ciki, hogy picit visszatalálhassunk önmagunkhoz.

Egy csoport ahol elfogadással empátiával fordulunk a másikhoz, megértéssel és toleranciával, mert nincs két egyforma helyzet és ami nekem működik lehet a másiknak nem fog.

Egy közösség ahol olyan édesanyák vannak akik tudják milyen a kiégés vagy voltak benne vagy empátiával tudnak kapcsolódni az ebben szenvedő édesanyákhoz.

Egy közösség amiben azon vagyunk, hogy megelőzzük vagy ha már belekerültünk kijöjjünk az anya-burnoutból.

Egy közösség ahol felismerjük, hogy változtatni akarunk valamiben és az anya-bűntudatot ami akkor jön elő ha a saját igényeinkhez kapcsolódnánk, átalakítjuk anya-öntudattá: szánunk időt arra, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal, hogy egy sokkal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb családi légkörben tudjunk együtt lenni.

Csatlakozz a csoporthoz és a beszélgetéshez minden héten új témákat fogunk átbeszélni és megismerni.

Ingyenes online Anya - burnout kérdőív

Töltsd ki ingyenes online kérdőívemet online, hogy megnézd mennyire érint téged az anya-burnout. Ha nem tudod megnyitni innen, másold be a böngészőbe a linket.


https://forms.gle/gKVSSzWAxZg6ryyr8


Anya Burnout- 

Anya reload előadások

Az előadás a burnout folyamatáról szól illetve a megelőzéséről. 

Beszélünk arról,hogy mi vezet a burn-outhoz és mik a tényezők amik a kialakulásában szerepet játszanak. Beszélünk még az Anya-Bűntudatról is ami sokszor megakadályozza a változtatás és azt,hogy ki tudjunk állni az érdekeinkért és szükségleteikért.

 Megnézzük mi az amin változtatni tudunk illetve azt,hogyan tudunk kiégés esetén kikerülni a helyzetből, hogy újra boldogabb és teljesebb legyen az anyaság élménye.

Az előadás kb. 1 órás utána pedig beszélgetünk a saját élményekről, megélésekről az anya- burnout-tal kapcsolatban.
Előadások és csoportok a témában:

Mi tegyél ha úgy érzed ismerős a burnout helyzet?

Hogyan kerülheted el?

Hogyan gyere ki belőle?

Hogy vagy te a családi működésben?

Mivel tudnánk az erőforrásaidat megtámogatni,hogy kiegyensúlyozottabb anyuka tudj lenni?

Gyere el szeptemberben induló kiscsoportos anyuka erőforrás csoportjaim valamelyikébe személyesen vagy online, vagy egyéni konzultációra ahol a Te igényeidre mérve tudjuk átbeszélni, mi lenne a számodra legjobb megoldás.


Előadások a témában:

Személyes előadások:
2022.09.27. 18.00 Óbudai Platán Könyvtár


 érdeklődés +36306425424 vagy csaladicoaching@gmail.com
A képek tökéletes külsőt adnak a bejegyzésednek, felkeltve látogatóid figyelmét, hogy rákattintsanak. A bejegyzésed első képe az előnézetben is látható. Egy érdekes kezdőkép növelheti a cikked vonzerejét.