Magamról 

A Te kiegyensúlyozott utad megtalálásának a szolgálatában állok dr. Schubauer Szabina vagyok, jogászként végeztem és dolgoztam több multinál. Miután egész életemben vonzott a segítői szakma amint az élet úgy hozta és lehetőségem volt, elkezdtem a németországi Fernuniversität Hagen pszichológia karán tanulni, majd life coach és mediátori képesítést szereztem.

A japánok úgy mondják, "ikigai", ez a lét értelme. Számomra ez a segítői szakma. Hiszem, hogy mindenkiben megvan az erő és a kreativitás ahhoz, hogy megtalálja a számára optimális utat, ami kivezeti az elakadásból, amellyel éppen szembenéz. A coach feladata, hogy kihozza az ügyfeléből a kreatív énjét és támogassa abban, hogy megtalálja a személyes erőforrásait, ami minden embernél teljesen egyedi.

Coach-ként abban szeretnék segíteni Neked, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból és erősségeidre támaszkodva meg tudd tenni a változáshoz szükséges lépéseket.

Sokszor, ha az ember egy elakadással szembesül, a csalódottság, a düh és a tehetetlenség érzése önti el, és úgy érzi, nem tudja merre induljon el, nem tud a helyzetből kikeveredni. Úgy érezheti, összecsapnak a feje felett a hullámok, nincs meg benne az erő a helyzet átlátására és a változtatásra. Pókhálóba kerül.

Az elakadást megélheti az ember az élet bármely területén: személyes fejlődésben (önismeretben) és emberi kapcsolatokban (család, barátok, párkapcsolat munkahelyi környezetben).

Amit nagyon ritkán kapunk meg a környezetünktől, az az őszinte odafordulás, az ítélkezésmentes figyelem és az elfogadás, amit egy coaching folyamatban maximálisan megkap a hozzám forduló. Segítek ránézni a problémára egy másik perspektívából és a benned szunnyadó erőforrásokra támaszkodva egy olyan utat felfedezni magadban, ami kivezet ebből az kilátástalannak látszó helyzetből. Megtanulhatod átkeretezni és más szemüveggel látni a helyzetet és ezáltal új megoldásokat felfedezni magadban.

Kreatív módszerekkel és feladatokkal igyekszem megtámogatni az önismereti munkát, aminek köszönhetően kibontakozhat a személyiséged legerősebb oldala, amelynek felfedezésével sikeresebben veheted az elakadással kapcsolatos akadályokat és érheted el a számodra ideális változás útját.

Meg tudod csinálni, kezedben van a lehetőség a változásra!

Válassz ki egy képet, amelyik a legjobban hív téged ebben a pillanatban?

Melyik kép jellemez téged most?
Mi lenne a változás ami szükséges lenne az életedben?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel fogunk foglalkozni a folyamatban,hogy megtaláljuk azt amire Te igazán vágysz, amivé válni szeretnél, amit változtatnál vagy csak elfogadnál.

Kezedben az erő a változáshoz.